BEHANDELINGEN VOOR AL UW PROBLEMEN

U wilt natuurlijk ook graag weten voor welke behandelingen regio Hulshout u bij ons terechtkunt. Het antwoord op die vraag is zeer moeilijk, omdat wij in de eerste plaats een oplossing bieden voor heel wat verschillende klachten.

Persoonlijke aanpak

Of het nu bijvoorbeeld gaat over rug- of nekklachten, die u al jaren last bezorgen. Of is er een vervelende hoofdpijn die maar niet verdwijnt? Dan gaan wij in detail bekijken wat precies de oorzaken zijn van deze klachten. Vervolgens gaan wij op een heel persoonlijke manier te werk. Het is niet zo dat elke behandeling zomaar aanslaat bij elk van onze patiënten. Iedere persoon is uniek en daar proberen wij steeds rekening mee te houden.

Ook voor revalidaties

Wij willen graag nog aangeven dat wij ook klaarstaan voor elke vorm van revalidatie, bijvoorbeeld na een auto-ongeval, operatie of een sportblessure. Ook hier gaan we heel geduldig met onze patiënten aan de slag voor een optimaal resultaat.

Huisbezoeken

Er zijn ook huisbezoeken mogelijk, moest dit noodzakelijk zijn vanwege de fysieke toestand van de patiënt. In de praktijk hebben we echter alle materiaal voorhanden en kunnen we gemakkelijker werken, dus vragen we indien mogelijk naar de praktijk te komen.

Contact opnemen

Wilt u graag nog wat extra informatie over de behandelingen van Praktijk Waegemans in Hulshout? Neem dan zeker contact met ons op.