Kinesitherapie

Opnieuw bewegen zonder pijn

Een goed leven start bij goed en pijnloos bewegen. Om daaraan tegemoet te komen kunt u beroep doen op de doelgerichte technieken en verschillende oefentherapieën die ons team aanbiedt. 

Heeft u last van gewrichts- en spierpijn, van uw mobiliteit, uw stabiliteit, uw spierkracht, uw coördinatie, uw evenwicht, …? Bij Praktijk Waegemans geven we elke patiënt de aandacht en therapie die hij of zij verdient, rekening houdend met uw leeftijd, beroep, hobby’s en gewoonten. Bent u een topsporter of een bureauwerker? Heeft u een medische ingreep of een ongeval achter de rug? Spelen externe factoren en stressoren een bepalende rol met betrekking tot uw klacht of pijn? Iedereen, jong of oud, is welkom in onze praktijk. Tijdens uw herstel begeleiden we u graag met de meest recente en professionele technieken. Samen ontwikkelen we een behandelplan op maat dat aansluit bij uw kwetsuren en uw mogelijkheden. 

Twijfelt u of u bij Praktijk Waegemans aan het juiste adres bent met uw klacht? Aarzel niet om ons (vrijblijvend) te contacteren.