• slide1
  VOOR PROFESSIONELE HULP BIJ
  MANUELE THERAPIE
  KINESITHERAPIE
  (SPORT) REVALIDATIE
  Contacteer ons nu

PRAKTIJK WAEGEMANS UIT HULSHOUT: KINESITHERAPIE, MANUELE THERAPIE EN (SPORT)REVALIDATIE

De beste ondersteuning tijdens uw fysieke herstel

Bij Praktijk Waegemans in Hulshout geniet u van een optimale behandeling omdat wij ernaar streven uw revalidatie of therapie volledig af te stemmen op uw noden. Onze gespecialiseerde zorg op maat en de frequente bijscholingen zorgen ervoor dat we in staat zijn om kwaliteitsvolle behandelingen aan te bieden. We dragen het sociale aspect en persoonlijk contact met onze patiënten hoog in het vaandel waardoor u geniet van een warme en aangename sfeer in onze praktijk. 

Wie zijn wij?

Dankzij onze twee kinesisten met elk hun eigen specialisatie(s) bent u zeker van het feit dat we samen een oplossing kunnen vinden voor uw klacht of probleem. Sinds 2002 bevorderen wij het herstel en de revalidatie van allerlei klachten door het toepassen van manuele therapieën en oefentherapieën. We vertrekken daarbij vanuit een holistisch kader waarin we het lichaam als één geheel zien. Bij Praktijk Waegemans werken we niet alleen uw pijn weg, maar gaan we ook actief op zoek naar de oorzaak van uw klacht. Op die manier verkleinen we de kans dat u hervalt en zorgen we ervoor dat u opnieuw pijnloos en comfortabel kunt bewegen.

Lees meer

Onze diensten

MANUELE THERAPIE

MANUELE THERAPIE

Manuele therapie is een specialisatie binnen de kinesitherapie. Deze therapie gaat dieper in op de analyse van uw klachten en op de behandeling zelf en tracht zodoende uw bewegingsapparaat te herstellen of te verbeteren.
(SPORT) REVALIDATIE

(SPORT) REVALIDATIE

Kampt u met een sportblessure? Dan wilt u uiteraard uw sportactiviteiten zo snel mogelijk kunnen hervatten. Ons team ondersteunt u graag bij het behandelen van uw blessure opdat u uw sportactiviteiten zo snel mogelijk weer kunt hervatten.
KINESITHERAPIE

KINESITHERAPIE

Een goed leven start bij goed en pijnloos bewegen. Om daaraan tegemoet te komen kunt u beroep doen op de doelgerichte technieken en verschillende oefentherapieën die ons team aanbiedt.

Wat breng ik mee?

 1. Identiteitskaart

 2. Klevertje van het ziekenfonds

 3. Doktersvoorschrift

 4. Onderzoeksverslagen

ONS TEAM

Jasper De Coninck

Kinesitherapeut
015 22 64 74
[email protected]

Jasper De Coninck is een kinesitherapeut met een universitair diploma in revalidatie- en bewegingswetenschappen. Afgestudeerd in 2014 en momenteel voornamelijk actief als kine, krachtcoach, fundamenteel bewegingsanalyst en voedings-/levensstijlconsultant.In zijn behandelingen benadert hij het lichaam voornamelijk op een holistische manier. Enkele van de methodologieën waarin Jasper opgeleid is, zijn: Oefentherapie, Krachttraining, Functional Dry Needling, FRC, FR (Spine), IASTM, DNS (A), FMS/SFMA, MDT, Spinal Manipulation Therapy (I), Mulligan, Fasciatherapie, Redcord (Neurac I) en Functional Taping. Hij overweegt om volgend jaar een postgraduaat manuele therapie op te pakken.

Sigi Waegemans

Kinesitherapeut
015 22 64 74
[email protected]

Sigi Waegemans studeerde in 1999 af als kinesitherapeut en begon drie jaar later met zijn eigen praktijk. Hij volgde daarna nog bijscholingen manuele therapie (VWMT, 2004) en sportgerichte manuele therapie, methode osteo–étiopathie – Cyriax - Dejarnette (ATMS, 2008). Hij volgt ook regelmatig opleidingen bij de BAMT (Belgische Associatie Manuele Therapie).Maar daarnaast volgde hij ook een opleiding als functional trainer, die hij in 2011 voltooide. Verder heeft hij ook nog specialisaties verworven in medische trainingstherapie, Easy Taping en sportkinesitherapie.Momenteel volgt hij een opleiding osteopathie aan de IAO. (International Academy of Osteopathy)

Lisa Carolus

Kinesitherapeut
015 22 64 74
[email protected]

Lisa Carolus studeerde in februari 2021 aan de Universiteit van Hasselt af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, met specialisatie manuele therapie voor musculoskeletale aandoeningen.

Zij heeft ervaring bij zowel osteopaat-kinesitherapeuten als sportkinesitherapeuten. Ze past haar verworven manuele kennis en kunde in de sportrevalidatie nu zo harmonisch mogelijk toe in haar therapie om een zo compleet mogelijke behandeling aan te kunnen bieden.